15:00

Frändefors IF

Referat: Bengtsfors IF - Frändefors IF

Match mot Frändefors hemma!

När domaren blåser igång matchen så är det Bengtsfors IF som tar tag i matchen och skapar redan efter 3 minuter en halvchans som vi inte sätter men det skulle komma en till i den 6:e minuten. Ett riktigt fint pass från Ida som skär igenom backlinjen och går till en helt fri Hanna som enkelt sätter dit ledningsmålet!

Vi är inte nöjda med 1-0 och fortsätter skapa flera halvchanser men vi lyckas inte trycka dit bollen i mål. Frändefors lyckas inte skapa så mycket framåt, vi är ännu en gång täta bakåt. De första 20 minuter är våra men sedan så börjar vi tappa och går ner oss ett par nivåer.

Andra halvlek:
Vi fortsätter kriga men mer att vi gör det var för sig och inte som det kollektiv vi är vana att se!
Mycket kamp sker på mitten och det blir inget farligt framåt åt något håll förutom in mot sista 10 minuter där vi skapar 3 chanser, 2 går utanför och ett av dem rakt på målvakten.

3 poäng fick vi och det var välförtjänt då Frändefors inte hotade oss MEN vi vet allihopa i BIF att vi kan spela mycket bättre än så!